Monero (XMR) stärker bullish trend med pågående rally

XMR handlar mellan långvarigt motstånd och supportnivåer på $ 135 respektive $ 90.

Tekniska indikatorer är hausse i alla tidsramar.

XMR / BTC står inför motstånd vid .00.0122 och ₿0.0139

Vill veta mer? Gå med i vår Telegram-grupp och få handelssignaler, en gratis handelskurs och daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project är ett internationellt konsortium av nyhetsorganisationer som bygger standarder för transparens.

The News Spy har återfått alla sina förluster till följd av kraschen 2-4 september och försöker för närvarande bryta ut över en större motståndsnivå.

XMR-priset handlas för närvarande nära ett viktigt motståndsområde på $ 132. Området är 0.382 Fib retracement-nivå och ett tidigare motståndsområde, över vilket priset inte har handlats sedan augusti 2018.

En framgångsrik breakout skulle sannolikt ta priset till $ 166, vilket är 0,5 Fib-nivån för hela minskningen och ett tidigare supportområde.

XMR tekniska signaler

Tekniska indikatorer är hausseartade eftersom MACD, RSI och Stokastisk oscillator ökar. Medan RSI är i överköpt territorium har det inte genererat någon typ av baisseartad divergens än.

Å andra sidan skulle en minskning troligen ta priset till närmaste långsiktiga supportområde på $ 90. För närvarande verkar detta scenario osannolikt.

Cryptocurrency trader @Altcoinsherpa skisserade ett XMR-diagram och uppgav att priset kunde öka hela vägen till $ 175. Medan nivån ligger något över det motståndsområde som vi har skisserat är det tillräckligt nära för att skapa en viss sammanflöde.

Sextimmarsdiagrammet visar att priset möjligen har följt en stigande supportlinje sedan det nådde ett lågt den 4 september.

I likhet med veckodiagrammet finns det ingen svaghet i tekniska indikatorer, även om RSI är överköpt.

Tvåtimmarsdiagrammet visar inte heller några svagheter, även om rallyt har börjat bli paraboliskt.

Om priset skulle sänkas finns det mindre stöd nära $ 113. Det finns dock inga tecken på att priset kommer att göra det ännu.

Som det ser ut är det mest troliga scenariot en eventuell breakout över $ 135 motståndsområdet följt av en ökning mot $ 165.